PISARNAOdvetniška pisarna Bucik združuje izkušnje in znanje ter lahko ponudi visoko kvalitetne pravne rešitve. Že več kot tri desetletja svetujemo mednarodnim korporacijam, finančnim inštitucijam, malim in srednjim podjetjem ter posameznikom na področju slovenskega, nemškega, mednarodnega in evropskega prava.

 
Iz pisarn v Ljubljani in Münchenu zastopamo interese strank v Sloveniji in Nemčiji. Naše slovenske in nemške stranke lahko še posebej računajo na naše poznavanje slovenske in nemške zakonodaje in prakse ter vseh posebnosti slovensko-nemških odnosov. Prav tako zastopamo stranke v Avstriji, Švici ter v državah jugovzhodne Evrope.


V sodelovanju s strankami poiščemo nabolj praktične in stroškovno najbolj ugodne rešitve njihovih zadev ter naredimo to, kar stranke potrebujejo.

 

Pravniki Odvetniške pisarne Bucik opravljamo storitve na širokem spektru pravnih področij, ki vključujejo gospodarsko pravo, korporacijsko pravo, združitve in prevzeme (M&A), davčno pravo, bančno in finančno pravo ter evropsko pravo. Naše strokovno delovanje nadalje zajema naslednja področja: kapitalske trge, private equity, zavarovalno pravo, insolvenčno in stečajno pravo, finančno prestrukturiranje, vključno prestrukturiranje državnega dolga, pravo nepremičnin, gradbeno pravo, pogodbeno pravo, javno in upravno pravo, pravo intelektualne lastnine, konkurenčno pravo, transportno pravo, delovno pravo, poslovna imigracija, ter kriminal belih ovratnikov. Imamo posebne izkušnje na področju številnih panog kot so banke in finančne inštitucije, nepremičnine, gradbeništvo, transport, avtomobilska in farmacevtska industrija, informatika ter energetika.


Imamo specialistična znanja na področjih, namenjenih upravljanju in ohranjanju zasebnega premoženja, ohranjanju poslovanja podjetij ter prenosu poslovanja in poslovnih deležev. Naše storitve vključujejo oporoke, dedovanje, družinsko pravo, nepremičnine, davke, sklade in planiranje ter strukturiranje premoženja, odškodnine, imigracijo ter človekove pravice. Pravniki Odvetniške pisarne Bucik zagovarjamo in zastopamo na celotnem področju kazenskega prava.


Stranke zastopamo pred nacionalnimi, evropskimi in mednarodnimi sodišči in tribunali.


Naši pravniki so visoko kvalificirani strokovnjaki. Strokovno izobrazbo in izkušnje so pridobili na priznanih univerzah in v odvetniških pisarnah v večih evropskih državah.


Vsi pravniki v Odvetniški pisarni Bucik govorijo več jezikov in pisarna posluje v slovenščini, nemščini, angleščini, italijanščini, ruščini, srbščini in hrvaščini.Pisarna Ljubljana

Pisarna München

ODVETNIŠKA PISARNA BUCIK

RECHTSANWALTSKANZLEI BUCIK

Kotnikova ul. 28, 1000 Ljubljana
Slovenija 

Plinganserstr. 24, 81369 München

Nemčija

T: External link opens in new tab or window+386 1 232 1960T: External link opens in new tab or window+49 89 9973 0955

E: External link opens in new tab or windowinfo@bucik-law.com

E: External link opens in new tab or windowinfo@bucik-law.com